Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Anu Tuomi	
juuriharjasta sänkipeltoon
lokakuussa auran näyttelytilassa
Anu Tuomi juuriharjasta sänkipeltoon lokakuussa auran näyttelytilassa

 

            Anu Tuomi                

Juuriharjasta sänkipeltoon

Lokakuussa Auran näyttelytilassa

 

”Näyttelyni syntyyn ovat vaikuttaneet bussi- ja valokuvausmatkat seututiellä 222 Aura - Turku ja valtatie 9:llä Aura – Loimaa. Peltomaisemien vaihtelu vuodenaikojen ja säätilan mukaan vie ajatukset elämän kiertokulkuun.  Samasta aiheesta olen tehnyt aikaisemminkin teoskokonaisuuksia. Juuriharjasta sänkipeltoon –näyttelyssä on mukana myös nykyisen kotitaloni historiasta poimittuja aineksia. Pitkän prosessin aikana teosten aiheet, materiaalit ja toteutustavat liittyvät toisiinsa. ”

Anu Tuomi on opiskellut Turun Piirustuskoulussa 1970–74. Kaarinassa syntynyt, Turussa uransa tehnyt ja nykyään Aurassa asuva ja työskentelevä Tuomi on osallistunut lukuisiin yksityis- ja ryhmänäyttelyihin vuodesta 1973 lähtien. Hänen taidetyöskentelyynsä on kuulunut myös aktiivinen osallistuminen kuvataiteilijoiden työskentelymahdollisuuksien, toimeentulon ja ammatillisen koulutuksen kehittämiseen. Anu Tuomi sai vuonna 2014 Suomen kulttuurirahaston elämäntyöpalkinnon.

Juuriharjasta Sänkipeltoon – taiteilijatapaamiset ovat keskiviikkoina 3.10 klo 16–18 ja 31.10. klo 16. Tapaamisen voi sopia myös muulle ajalle.

 

Anu Tuomi

0449064950, www.anutuomi.fi

Auran näyttelytila, Auran kirjasto                                                                              

Urpontie 2 21380 Aura    

Avoinna arkisin: 

ma 12–19

ti 11–18

ke 12–19

to 9-16

pe 11–17